Over R&G

Op zondag 1 mei 2011 degradeerde Willem II na 23 jaar uit de Eredivisie na een nederlaag tegen FC Twente. Tijdens de lange weg terug naar Tilburg richtte een groepje vrienden het blog Roem & Glorie op. Het doel: het in ere herstellen van het imago van de Traditieclub van het Zuiden en de beleving in de stad terugbrengen. Wekelijks werd er verslag gedaan van de ontwikkelingen tijdens het seizoen 2011/2012 in de eerste divisie. Een seizoen met hoge pieken en diepe dalen, maar met een grandioze ontknoping. Een seizoen om nooit te vergeten.

Even the bad times are good.

Advertenties

10 thoughts on “Over R&G

  1. As ge ’t hed over gat in de markt….gullie hed ‘m gevonden! Wat een ‘verlichting’ na het dramatische geploeter en SBS6 geneuzel op Tilbo….klasse mannen!

    • Dè ge bedankt zèèt dè witte, maar voor de duidelijkheid: voor ons is tilbo.com (ondanks het geklooi met die site) nog steeds de levensader van onze club. Wij hebben diep respect voor de manier waarop de mensen achter Tilbo de Willem II-supporters de afgelopen jaren hebben geïnformeerd en georganiseerd, maar tegelijkertijd denken we met R&G een mooie aanvulling te kunnen zijn. Dus bedankt!

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s